Selasa, 15 November 2016

Jarene Pakne Thole

Dadi wong apik kui angel.
Salah sithik iso kepleset dadi wong elek. Ati kui koyo koco. Gampang pecah lan kudu ati-ati nggowone.

Urip kui nek iso koyo'o rayap neng tembok kamarku. Mbangun  omah munggah terus sak kuate sak tekane. Nek omah'e dirusak tangane uwong, gaweo omah maneh. Ojo nyerah. Nek kowe nyerah, kowe kalah karo rayap.

Jeno kalah yo gak popo sih, soale rayap kancane akeh. Lha kowe mung dhewekan. Nek bejo yo paling diewangi karo Gusti Sing Ngecet Lombok. Nek bejo. Nek ora bejo yo urusono dewe, Le!

Mujix
Ikan Lele-nya ada di termos.
Dia taruh di situ biar aku (sama simbah, mungkin) enggak ikutan makan. Sial. Lelucon semacam ini yang harus aku temui sepanjang hari.
Simo, 14 November 2016

Tidak ada komentar:

Posting Komentar